VISMA ERP 

Effektivitet – og automatisering er nøkkelord for våre systemer ! 

Både On-premise og Skybaserte løsninger som passer fra de små til de store selskaper .

 

Visma.Business On premise

ERP-system for mellomstore og store bedrift

 Visma Business er Nordens mest brukte økonomisystem og benyttes av over 40 000 brukere, fordelt over 10 land. Systemet er et unik verktøy i hverdagen til de som setter store krav til Finans og Logistikkmoduler.

Visma Business er en kraftig programvare, funksjonsrikt og fleksibelt forretningssystem som danner grunnlaget for effektiv forretningsdrift og økt verdiskapning.

Systemet gir unike muligheter for spesialdesign tilpasset bedriftens roller og prosesser, og i takt med bedriftens endringsbehov.

Administrasjonsverktøyet i Visma Business er velutviklet over 20 år, og systemet egner seg for store driftsmiljøer. Det har vunnet særlig innpass blant regnskapsbyråer, og over 100 000 selskaper har på en aller annen måte tilknytning til Visma Business.

Systemet kan den kombineres med mange skybaserte Add-On moduler som skaper et godt hybridløsning som passer bra med dagens moderne Sky systemer. API gir mulighet til å integrere systemet mot fleste andre systemer.

 

Visma.NET ERP Skyløsning

Visma.net Financials er en komplett, skybasert og fremtidsrettet løsning. Nøkkel ord – og fokus for løsning er automatisering, samarbeid og integrering av komplekse forretningsprosesser i din bedrift.

Løsningen er utviklet for å håndtere store mengder data, og systemet kan måles på et nivå med de aller fleste installert programvare ( On-premise ). Systemet ivaretar oppgaver som godkjenningsflyt for inngående faktura og godkjenning av den rette personer, automatiser utbetalinger til leverandør gjennom bankintegrasjoner til de fleste banker. Automatisk oppdatering av betalingsinformasjon på kunde- og leverandørreskontro. Oppdaterer valutakurser i systemet om ønskelig, reevaluer kunde -og leverandørfordringer fortløpende. Trenger du regnskapet levert i en annen valuta, finnes støtte for oversetting av hovedboken. Avansert funksjonalitet som periodiseringsnøkler, kostnadsbærere eller automatiske rapporter kan får ut av systemet.

Visma.net Financials er fleksibel og skalerbar, og kan enkelt tilpasses endringer i bedriftens størrelse eller behov.

Som kunde velger man de systemmodulene som dekker ens behov og supplerer med eventuelle flere brukere eller firma.

30.000+ bedrifter bruker daglig Visma ERP systemer

Hvorfor vente….? 

Kontakt oss i dag og for en demo av våre systemer
Copyright ©2016, Nobile AS | Alle Rettigheter